Etusivu

Hailuotolaista takuutyötä

Laulupuu on luotettava hailuotolainen rakennusliike. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee monipuolisesti rakentamiseen, remontointiin ja pintakäsittelyyn liittyvissä kysymyksissä. Meiltä saat kattavasti kaikki uudis- ja korjausrakentamisessa tarvittavat palvelut yhdestä paikasta.  

Suunnittelusta toteutukseen

Laulupuu Oy on monipuolista rakennuspalvelua tuottava hailuotolainen yhtiö. Valmistamme uudiskohteita ja kunnostamme vanhoja rakennuksia sekä vahinkosaneerauskohteita. Teemme kiinteistöille kunnostussuunnitelmia ja riskikartoituksia vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi. Käytämme rakennustutkimuksissa viimeisintä mittausteknologiaa ja lämpökamerakuvausta.  

Puusepän työt

Suunnittelemme ja valmistamme mittatilaustyönä vaativia erikoisrakenteita, -kalusteita ja lahjaesineitä.  

Uudisrakentaminen & korjausrakentaminen

Toteutamme kaikki rakennus- ja remontointityöt huolella valikoiduista raaka-aineista korkealla ammattitaidolla. Ota yhteyttä, kun aiot rakennuttaa Hailuotoon tai  suunnittelet kodin, vuokrahuoneiston, liiketilan tai ulkorakennuksen remontointia. Meiltä saat takuutyönä kokonaisvaltaista rakennuspalvelua ja voit hyödyntää työn osuudesta mahdollisen kotitalousvähennyksen.  

Arkisto